Konferencer og temadage

Vi har flere års erfaring med at planlægge, afholde og evaluere konferencer og temadage, og vi står altid klar til at hjælpe dig i mål med et skræddersyet kursuskoncept. KPI Communications står klar til at rådgive dig om alt fra mødested og catering til fagligt program og deltagerinvolvering. Sammen skaber vi rammerne for succes, og sørger for at dit arrangement når nye højder.

Har du brug for et ideoplæg, som kan danne ramme om din næste konference eller temadag? Eller har du behov for sparring omkring lokalitet, program, budget, foredragsholdere eller deltagerinvolvering?

Gennem årene har KPI Communications hjulpet virksomheder, ministerier og foreninger i mange forskellige brancher og industrier med at afholder konferencer og temadage. Vi tager altid udgangspunkt i dit mål og dine succeskriterier. Med sikker hånd styrer vi din konference direkte i mål og giver dig og deltagerne det størst mulige udbytte. 

Gennem os kan du få støtte til alle typer af arrangementer – fx halve temadage, kongresser, små konferencer og lignende.  Kontakt os i dag og hør mere, hvis du leder efter en professionel partner, der kan skabe skræddersyede innovative løsninger.

Vil du høre mere?

Indtast dine oplysninger nedenfor, så vender vi tilbage til dig.

  KPI Communications logo

  KPI Communications A/S

  Alhambravej 3

  1826 Frederiksberg C

  Tlf

  +45 71 99 25 23

  Følg os her

  KPI Communications © 2023 |  CVR: 30179390