Konsulentydelser

Hos KPI Communications hjælper virksomheder, organisationer og foreninger som din med at levere bemærkelsesresultater, der gør en forskel.

Ingen opgave er for stor eller lille. Vi kan tage hånd om alt fra projektledelse, behovsafklaring, konceptudvikling, planlægning, tilmelding, eksekvering, evaluering og meget mere.

Som kunde hos KPI Communication får du tilført ekstra kapacitet, ny viden og mulighed for at trække på KPI Communications’ samlede erfaring. Igennem KPI Communications kan du forvente at få en faglig kompetent, engageret og topmotiveret konsulent, der er klar til at levere mærkbare resultater til din virksomhed og dit projekt.

Vores konsulentydelser er altid baseret på kundens behov, og kan derfor være både del- og fuldtidsopgaver og varierende i omfang og karakter. Vores konsulenter vil informere dig løbende, overholde aftaler, bevare fortroligheden og sikre den højeste kvalitet i arbejdet.

Inden vi indgår et samarbejde med en kunde, gør vi meget ud af at matche den rette konsulent til den potentielle kunde og det givne projekt. For os er det altafgørende, at du som kunde kan føle dig tryg ved vores konsulenter, og at kemien passer.

Vil du høre mere?

Indtast dine oplysninger nedenfor, så vender vi tilbage til dig.

  KPI Communications logo

  KPI Communications A/S

  Alhambravej 3

  1826 Frederiksberg C

  Tlf

  +45 71 99 25 23

  Følg os her

  KPI Communications © 2023 |  CVR: 30179390