Livestreams

Vi er eksperter i live-streaming og vi hjælper dig godt i gang med dit livestream.

Vi kan tage hånd om alt fra strategisk rådgivning, indhold, planlægning, undervisere, tilmeldingsside, tekniske rammer, eksekvering, evaluering og meget mere.

Lad KPI Communication hjælpe dig med at afholde professionelle livestreams. Vi har flere års erfaring med at tilrettelægge og afholde livestreams på en tryg og sikker måde, og vi sikrer altid, at du som arrangør og deltager får det optimale udbytte af livestreamet.

Hos KPI Communications står vi altid klar til at hjælpe vores kunder før, under og efter en livestream, så du som kunde kan føle dig tryg og fokusere på din egne opgaver.

Vi ved, at to livestreams ikke er ens – og vi tilpasser altid hvert enkelt livestream til vores kunders situation og behov. Vores livestreams kan være en løsning for dig, der gerne vil afholde et online kursus, workshop eller møde for folk fra hele landet. Vi kan stå for hele eller dele af processen lige fra formål og strategisk rådgivning til tekniske rammer og undervisere. 

Nøglen til at komme i gang starter med et møde, hvor vi klarlægger din situation, dine ønsker og behov. Livestreaming er som udgangspunkt en nem disciplin – det svære består i at formidle til din målgruppe på en engagerende måde. Her spiller det rette (faglige) indhold, tekniske rammer og virkemidler, som chat, scenografi, layouts, vært/værtinde, en afgørende rolle.

Vores livestream-studie

Med den hastigt voksende udvikling i professionel livestreaming på bl.a. Facebook, YouTube m.fl., er kravene til seeroplevelser vokset gevaldig. Derfor har vi oprettet to livestream-studier på vores kontor i København, for at sikre, at vi kan leverer livestreams af høj kvalitet til vores kunder.

Vi hjælper vi dig med at få succes fra start med de rigtige kamera- og studieløsninger. Vi sikre, at din målgruppe bliver hængende og kommer tilbage ved at levere billeder, lyd og oplevelser i en kvalitet som engagerer og leverer budskaberne med overbevisning.

Vi har blandt andet planlagt, eksekveret og evalueret disse livestreams:

Styrk din placering på E-handelsgaden
COMEBACK
Dit Digitale Butiksvindue
Din Digitale Virksomhed

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at tilrettelægge og afvikle livestreams? Kontakt os allerede i dag for mere information.

Indtast dine oplysninger nedenfor, så vender vi tilbage til dig.

  KPI Communications logo

  KPI Communications A/S

  Alhambravej 3

  1826 Frederiksberg C

  Tlf

  +45 71 99 25 23

  Følg os her

  KPI Communications © 2023 |  CVR: 30179390