Målgrupper

Vi skaber løsninger for virksomheder, som din

KPI Communications har hjulpet flere tusinder virksomheder i mål med deres forretning ved at skabe innovative løsninger, der er skræddersyet til alt fra små- og mellemstore virksomheder til C25-virksomheder.

I samarbejde med bl.a. store såvel som små virksomheder, erhvervshuse, a-kasser, interesseorganisationer i hele landet har vi hjulpet virksomheder med at komme i mål med deres projekter og løftet dem til et nyt og bedre niveau.

Skal vi hjælpe din virksomhed med at opnå jeres ønskede resultater? 

Kontakt os nedenfor.

Vi skaber resultater for iværksættere

Små og mellemstore virksomheder er en af KPI Communications kernemålgrupper. Siden 2006 har KPI Communication hjulpet over 20.000 virksomheder med opstart af virksomhed, vækst og innovation gennem bl.a. rådgivning, kurser og events. I samarbejde med en række af landets erhvervshuse, interesseorganisationer, a-kasser, ministerier og styrelser har vi hjulpet dem med at forbedre sin forretning.

Skal vi hjælpe dig i mål med dit næste projekt målrettet danske små og mellemstore virksomheder? 

Kontakt os nedenfor.

Vi får jobsøgende i beskæftigelse

KPI Communications hjælper jobsøgende med at finde deres næste job. Siden 2017 er over 1.200 jobsøgende kommet i jobåbning gennem vores efterspørgselsdrevne og resultatorienterede tilbud til jobsøgende i nogle af landets største jobcentre.

I samarbejde med jobcentre og fagforeninger har vi bragt jobsøgende tættere på et job ved at give dem kompetencer, som virksomheder efterspørger, og et enormt selvtillidsboost med på vejen.

Skal vi hjælpe dig med at få jobsøgende i beskæftigelse? 

Kontakt os nedenfor.

Vi hjælper dig med at opkvalificere dine medarbejdere

Vi hjælper dine medarbejdere og medlemmer med at tilegne sig nødvendige og eftertragtede kompetencer til nutidens og fremtidens arbejdsmarked gennem et efteruddannelsesforløb, som vi specialdesigner til din målgruppe.

KPI Communications har stor erfaring med at tilrettelægge opkvalificeringsforløb, der tager udgangspunkt i nutidens og fremtidens arbejdsmarked.

Lad os hjælpe med at give dine medarbejdere eller medlemmer et kompetenceboost. Kontakt os nedenfor for mere info.

Studerende

KPI Communications samarbejder med en lang række af landets videregående uddannelsesinstitutioner og studenterorganisationer. Over 20.000 studerende har deltaget på vores forløb, kurser og arrangementer i hele Danmark og fået kompetencer, som erhvervslivet efterspørger.

Vi har afholdt arrangementer på alle universiteter i Danmark og på en lang række erhvervsakademier, hvor vi har hjulpet virksomheder med at brande sig over for studerende og samtidig med at vi har givet studerende ny viden, motivation og kompetencer målrettet arbejdsmarkedet. Skal vi hjælpe dig med at få dit budskab ud til studerende? Kontakt os for mere info nedenfor.

Vil du høre mere?

Indtast dine oplysninger nedenfor, så vender vi tilbage til dig.

  KPI Communications logo

  KPI Communications A/S

  Alhambravej 3

  1826 Frederiksberg C

  Tlf

  +45 71 99 25 23

  Følg os her

  KPI Communications © 2023 |  CVR: 30179390