Online værktøjer

Lad os tage hånd om dit næste online værktøj, og udvikle en løsning, der skaber resultater til din og din virksomhed. Vi hjælper dig igennem alle faser, fra den indledende strategi og konceptudvikling til test af alle funktioner og launch.

Siden KPI Communication blev etableret i 2016 har vi stået bag en lang række online værktøjer, som fx UddannelsesZOOM, Studievelgeren (NO), Utdanning.no, og Utdanningssystemet. Hos KPI Communications brænder vi igennem for at levere brugervenlige, tiltalende og skalerbare løsninger – hver gang, og står altid klar til at hjælpe dig med sparring, koncept, design, og udvikling af dit nye online værktøj.

Vi benytter de bedste teknologi på markedet, og bruger stabile og gennemtestede metoder, der sikrer en succesfuld, pålidelig og skalébar digital løsning. Vi tager altid udgangspunkt i vores kunders behov og starter med at definere målgruppen til online værktøjet. Med målgruppen for øje, hjælper vi dig med at skabe indhold, design og de tekniske rammer til dit online værktøj, og hjælper dig med at få de resultater, som du har behov for.

Vil du høre mere?

Indtast dine oplysninger nedenfor, så vender vi tilbage til dig.

  KPI Communications logo

  KPI Communications A/S

  Alhambravej 3

  1826 Frederiksberg C

  Tlf

  +45 71 99 25 23

  Følg os her

  KPI Communications © 2023 |  CVR: 30179390