Projekbeskrivelse

Dit Digitale Butiksvindue

Dit Digitale Butiksvindue

Kunder //

Google

Baggrund //

Vi har for Google udviklet et nationalt initiativ om webinarer målrettet detail- og servicevirksomheder under initiativet “Dit Digitale Butiksvindue”. Detail- og servicevirksomheder er nok de to brancher, som er allerhårdest ramt af coronakrisen med store omsætningsnedgange og generelt svære kår.

Se alle afsnit her

Løsning //

Vi har udviklet et fast format med influencere, eksperter, cases og en fast vært, der to gange ugentlig laver små korte inspirationsindlæg a’ en time på YouTube. På formatet kan seerne stille spørgsmål og interagerer med gæsterne i ‘Dit Digitale Butiksvindue’ og hinanden.

Gennem vores netværk til landets kommuner har vi på kort tid mobiliseret 20 kommuner til at støtte op om initiativet og markedsføre lokalt.

Som en del af en partnerdrevet indsats har borgmestre fra initiativtagerne mulighed for at byde velkommen indledningsvist i hvert webinar.

KPI Communications leverede //

 • Idé- og konceptudvikling
 • Grafisk identitet
 • Livestream-studie
 • Projektstyring fra A-Z
 • Mobilisering af virksomheder
 • Undervisere og cases
 • Marketingmateriale
 • Stakeholder management
 • Planlægning, afvikling og evaluering

Resultater //

20 kommuner bakker op og markedsfører
Tre private/offentlige erhvervsorganisationer bakker op og markedsfører
Stor forandringsvillighed blandt virksomhederne
Gennem indsigt og god interessenthåndtering har initiativet fået massiv eksponering lokalt og regionalt i presse og partnerkanaler

Samarbejdspartnere //

Google Succes Online, Dansk Erhverv, Erhvervshusene, Vækstfonden, Odense Kommune, Aarhus Kommune, Business Esbjerg, Business Aabenraa, Helsingør Kommune, Roskilde Kommune, Nordfyns Erhverv og Turisme, Sønderborg Vækstråd, Frederiksberg Kommune, Herlev Kommune, Slagelse Erhvervscenter, Udvikling Aasens, Vejle Kommune, Holbæk Byforum, Holbæk Erhvervsforum, Thy Erhvervsforum og Thy Turistforening

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at tilrettelægge og afvikle livestreams? Kontakt os allerede i dag for mere information.

Indtast dine oplysninger nedenfor, så vender vi tilbage til dig.

  Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at tilrettelægge og afvikle livestreams? Kontakt os allerede i dag for mere information.

  Indtast dit navn og telefonnummer nedenfor. Så ringer vi dig op for en uforpligtende samtale.